- Panelin üstündeki Paylaş ve İndir'e tıklayın.
- Herkese açık sohbet etkin anahtarını kapatın.
- Kaydet'e tıklayın. Ayarlar kaydedildi. mesajını görürsünüz.
Sayfayı yeniden herkese açmak için anahtarı tekrar açın ve Kaydet'e tıklayın. Kapatmak, CV'nizi yeniden düzenlerken ya da bir teklifi kabul edip başvurmayı bıraktığınızda işe yarar.
